HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Любовен хороскоп за 31 октомври – 6 ноември

Ноември започва с много положителни емоции в сектора на любовта. Очаква ни повече романтика и разбирателство, или поне през първата седмица на месеца. Какво очаква представителите на всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на ноември обвързаните представители на зодията ще се радват на неочакван обрат в любовта. Предстоят ви вълнуващи дни, ето защо не пропускайте да направите кратко пътуване само двамата. Ще осъзнаете колко прекрасно е прекараното време заедно. Необвързаните Овни също имат шанс за интересно запознанство, стига да бъдат по-социални.

Телец

Слънцето и Меркурий се движат заедно във вашия сектор на партньорството, поставяйки акцента върху връзката ви. За щастие ви очакват хубави дни. До любимия човек ще се чувствате спокойни, подкрепяни. Възможно е да проведете важен разговор, дълбок, на духовно ниво, който да ви сближи още повече.

Близнаци
Венера все още се движи през вашия сектор на отношенията, което ще ви помогне много в любовта. Положителната вибрация на планетата ще наелектризира любовта между вас и партньора. В края на седмицата Венера и Уран ще бъдат в перфектна позиция една към друга. Това допълнително ще благоприятства романтиката във връзката ви.

Рак

Романтични вибрации очакват Раците в първите дни на ноември. Във вторник е възможно да срещнете някого, към когото сте силно привлечени или тепърва да започнете ново познанство. Той или тя може да ви е добре познат или срещата ви да се случи на необичайно място, курс, семинар. В края на седмицата, обвързаните представители на зодията ще имат дълбок разговор с партньора, касаещ създаването на деца или засягащ сексуалния им живот.

Лъв
Любовта наистина е едно приключение тази седмица. Ако сте необвързани, време е да се измъкнете от зоната си на комфорт и да направите нещо различно, което да ви помогне да се запознаете с някоя интересна личност. Има голяма вероятност да срещнете някого, който да ви плени от пръв поглед. Той или тя ще бъде уникален по някакъв начин. Следвайте събитията.

Дева

Разговорите между вас и партньора ви ще бъдат вдъхновяващи и дълбоки. Ще обменяте идеи, ще си разменяте мили думи. Силната любов помежду ви ще ви помогне да преодолеете евентуални трудности. След четвъртък ще ви бъде по-лесно заедно да вземете важно решение.

Везни
Венера се движи през вашия сектор на комуникацията, а това ще добави и лекота в общуването. Планетата на любовта ще се окаже и в добра позиция към Уран, който се намира във вашия сектор на партньорството. Ще споделите вашите идеи и желания с любимия човек, който ще ви окаже пълната си подкрепа.

Скорпион

Голям потенциал за романтика очаква Скорпионите. Във вторник Слънцето ще бъде в перфектна позиция към Нептун – планетата на духовността и безусловната любов. Нептун преминава през вашия пети дом на романтиката и удоволствието. В резултат, ако все още не сте срещнали сродната си душа, има голям потенциал това да се случи. Ако имате любим човек до себе си, ще се радвате на прекрасни дни.

Стрелец
Силна любовна седмица очаква и Стрелците. Венера и Уран ще ви окажат своята подкрепа. Това означава, че ще се насладите на неочакван късмет в любовта. Самотните може да срещнат нова любов, а обвързаните ще се радват на хармония с любимия човек.

Козирог

През последните дни вероятно са ви вълнували въпроси, които не са били свързани с любов и романтика. В събота това има шанс да се промени и с любимия човек да си обърнете повече внимание и да прекарвате времето заедно приятно. Шанс за положителен обрат има и за необвързаните Козирози.

Водолей

Ако сте самотни, тази седмица това може да се промени и да създадете нови интересни социални контакти. Запознанство в интернет или съдействие от приятел – любовта дебне. Очакват ви приятни моменти и много емоции.

Риби
Дълбоките и смислени разговори ще вълнуват Рибите и техните любими половинки. Духовни и философски въпроси, ще ви сближат още повече. Възможно е да вземете и важно решение заедно, засягащо бъдещето ви. Обмислете го добре, пише az-jenata.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *