HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОбС председателят на Сапарева баня Ив. Куйов пропътува 400 км до Бургас за сбирка със състудентите си автоинструктори

Председателят  на Общински съвет – Сапарева баня Иван Куйов пропътува 400 км до Бургас, за да се срещне със състудентите си от Технически колеж за автоинструктури в Ямбол.

Макар че само деветима души от випуск 1985 г. на юмболския институт дойдоха на другарската среща, купонът бе на ниво и се вихреше до сутринта. Единствената дама в компанията беше Антоанета Василева от Варна, разказа Куйов. Съвипускниците вдигаха наздравици и си спомняха младежките лудории по време на следването.

Иван Куйов в зората на демокрацията се хвърли в бизнеса с алкохол и цигари и загърби професията си, но спомените му за онова време ще го топлят цял живот.

Неговото хоби е фотографията. Снима навсякъде, където пътува. Преди време той сподели пред репортер на вестник “Струма”: “От дете съм запленен от фотографията. Първия ми фотоапарат го купиха родителите ми – руска “Смена”, който пазя и до днес. Имам няколко фотопарата, които са съвременни, но с подаръка не се разделям. Обичам да снимам пейзажи”, разказа той.

По време на другарската среща Куйов е оставил архивирането на колежката му от Варна Антоанета Василева, която заснела интерсните моменти.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *