Даниела Савеклиева на среща в Крупник: С избора на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ ще продължим развитието на страната

Предстоят ни изключително важни избори. Избори, на които трябва ясно да заявим, че България иска да запази евроатлантическата си ориентация, да продължи развитието си. Това може да бъде постигнато единствено и само с избора на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев. Това заяви областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева на среща с избиратели в село Крупник, община Симитли.

На срещата присъстваха още кметът на общината Апостол Апостолов и общинският ръководител на ГЕРБ Лиляна Айкова. 

„Цецка Цачева е най-подготвеният човек за президент. Като председател на Народното събрание тя доказа, че може да бъде обединител, диалогично, но и с решителност да отстоява позиции, да бъде балансирана”, каза Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че единствено кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ в тази кампания предлага ясна визия за работата на президентската институция, и отправя ясни послания към хората. „Опонентите ни си служат с манипулации и популизъм. Едно говорят, а вършат друго. Използват страховете на хората и правят внушения, че границата ни не е добре охранявана, а в същото време евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български пратеници в Брюксел, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчаване на миграцията”, каза още Савеклиева. Тя подчерта, че единствено кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев говорят откровено с българските граждани, всеки ден се срещат с тях очи в очи, за да чуят техните проблеми.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов призова жителите на Крупник да гласуват на 6-и ноември за Цецка Цачева и Пламен Манушев, защото това е най-правилният избор. „От 13 години съм кмет и ви уверявам, че единствено по време на управлението на ГЕРБ е имало такъв синхрон между местната и държавната власт. Гласът на общините се чува, европейските средства достигат до малки и големи населени места. За да продължи добрата работа между държавата и общините, за да продължи стабилното развитие на Крупник, на община Симитли, на България, единственият избор за президент и вицепрезидент са Цецка Цачева и Пламен Манушев”, заяви Апостол Апостолов.   

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *