HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нещо става в Къщата! Емануела и Христо Живков в опасна близост (СНИМКИ)

Тази вечер ще станем свидетели на последните номинации във “ВИП брадър”, които ще протекат по регламента „черно и бяло”. Всеки Съквартирант ще посочи кой е участникът, който заслужава да спечели юбилейния сезон на предаването и кой в никакъв случай не бива да се окичва с титлата „Любима звезда на България” на финала на шоуто – 11-ти ноември. Звездите ще имат възможност да изгледат номинациите на групата и сами да чуят аргументите, с които са предложени за победители или за най-недостойни за престижната титла.

След няколко дни, прекарани почти в полеви условия, “Биг брадър” ще даде възможност на звездите да си върнат всички удобства, а за целта на Христо ще бъде предложена задача, която да тества неговото его, пише блиц. Ще съумее ли актьорът да се справи с мисията и да остави егото си на заден план, за да върне удобствата, които бяха отнети по негова вина, предстои да разберем.
 
Тази вечер ще станем свидетели и на неочакваната развръзка в отношенията между Христо и Емануела. Певицата ще се закани да „отстреля” актьора, за да падне маската му, а той, противно на всички очаквания, ще падне в капана ?. Само няколко дни след категоричния отказ на Ицо да изиграе любовна сцена с Емануела, заради което всички Съквартиранти бяха лишени от удобствата в Къщата, двамата ще демонстрират учудваща близост. Какво ще се случи и как останалите ще приемат най-новите събития в Къщата, ще разберем тази вечер.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *