Бившият на Анелия се изръсил с астрономична сума в евро за хонорар на Цеца за сватбата си

Калоян Арсенов, който вече официално е женен мъж, се е охарчил доста покрай сватбата с любимата. Той е развързал кесията си и е дал 100 000 евро на хитовата певица Цеца, която за няколко часа весели гостите на тържеството му, научи блиц. Бившият любим на Анелия скъса с ергенлъка и фокусира вниманието си само върху една жена. Снахата на една от най-заможните фамилии не е популярно име в светските среди. Името на късметлийката е Сара и за разлика от златотърсачките тя не разчита само на състоянието на бъдещия си мъж, а има собствен бизнес с магазин за дрехи. Освен това е и от заможно семейство.

Гласовитата Цеца е извивала глас на сватбата на бившия на Анелия. Тя е забавлявала гостите на тържеството с едни от най-големите си хитове – “Трепни” и “Пиле”. Няма нищо даром обаче. Участието й е било много добре платено. Даровитата изпълнителка е гушнала цели 100 000 евро от забавата.

На събитието присъстваха всички най-важни персони в родния светски и политически елит. Булката беше избрала стилна рокля с обсипана с камъни горна част и дълъг воал, а младоженецът се стъкна в чисто бял костюм.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *