HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мел Гибсън шокира света с разкритие за лична драма!

Мел Гибсън твърди, че от 10 години вече не е същият човек и вече не се забърква в скандали, които го изпратиха преди години в център за лечение на зависимости.

Следвайки 12-степенна програма, от едно десетилетие той вече е пълен въздържател, пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

“Нямаше да оцелея, ако не бях спрял алкохола. Трябваше да избирам: да продължа да пия и да се съсипя, да умра или да спра”, споделя Гибсън. 

Гибсън със съжаление си спомня за лошите дни, през които е преминал и как всички негови деградиращи постъпки са ставали достояние на медиите. Но и след като станал трезвеник, той непрекъснато бил обвиняван, че злоупотребява с пиенето, което считал за крайно несправедливо. Особено след трудния път, през който бил преминал, за да си възвърне човешкото достойнство.

Тази година Гибсън изигра главната роля в лентата “Кръвен баща”. 

Най-голямо удовлетворение той изпитва, когато застане зад камерата като режисьор. “Доста ме бива в актьорството, шегува се Мел, но най-голямата ми страст е режисурата, тя ми доставя най-голямо удовлетворение!”

Мнозина считат, че новият режисьорски филм на Гибсън “Hacksaw Ridge” (“Зовът на съвестта”) ще бъде един от претендентите за предстоящите награди “Оскар”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *