HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майкъл Дъглас: Вал Килмър е много зле

Актьорът Майкъл Дъглас разкри, че Вал Килмър е болен от рак и нещата изобщо не изглеждат цветущо, съобщи “Ню Йорк Поуст”, цитиран от “24 часа”. 

Той направи разкритието, докато обсъждаше техния общ филм “Призракът в мрака” на Въпроси и Отговори в Лондон в неделя. 

“Вал е прекрасен човек, който минава през това, през което и аз преминах, а нещата не изглеждат цветущо. Молитвите ми са с него. Ето защо не сте чували за Вал напоследък”, каза Дъглас, който се бори рак на езика през 2010 г.  

Дъглас първоначално заяви пред пресата, че страда от рак на гърлото, който е бил причинена от човешки папилома вирус, или ЧПВ. По-късно обаче разкри, че всъщност се е борил с рак на езика, но личният му лекар го инструктира да пази диагнозата в тайна, за да не трябва да обсъжда възможността от лицево обезобразяване.

През 2015 г. започнаха да се носят слухове, че Килмър има рак на гърлото, след като бе сниман с машина, подпомагаща дишането и тръба за трахеотомия в шията си. Той отрече твърденията във фейсбук, като каза, че са “напълно неверни”. През последните две години, Килмър постоянно влиза и излиза от болницата с множество проблеми с гърлото, но категорично отрече, че те са свързани с рак. Килмър призна в началото на 2015 г., че е претърпял медицинска процедура, която го е остави с тежко подуване, но отказа да разкрие за какво точно е била тя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *