ПОВРАТНА СЕДМИЦА! За тези 4 зодии светът става нов! Алена предупреждава за…

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен

Ще се изправите пред смесица от възможности и проблеми. Ще имате наистина много енергия, която може да използвате, за да поработите усърдно за реализирането на професионална цел или да се докажете в някаква област. Успеете ли да подплатите ентусиазма си със солидна доза труд, бихте могли да постигнете истински и значителен напредък или да се случи промяна, която не е било възможно да извършите в миналото. Най-благодатен ще бъде периодът за тези от вас, които работят за себе си, тъй като те ще успеят спокойно да преследват амбициите и да разгърнат способностите си. Има риск нещо дребно да прерасне в ожесточен спор.

Телец

Трудно ще поддържате спокойствие – и външно, и в душата си. Чувства, които досега сте таили и уж сте контролирали, ще излязат наяве и няма да успеете да скриете нито от себе си, нито от околните какво изпитвате. Трудно е да се каже откъде ще избликне емоцията, защото всичко зависи от това какво волно или неволно сте заключвали в себе си. Със сигурност ще ви олекне и ще се почувствате сякаш сте се освободили от бреме, което сте носили дълго време. Дори по принцип да проявявате склонност да мълчите, сега едва ли ще го правите –  думите просто ще излизат от устата ви, колкото и да се опитвате да си държите езика зад зъбите.

Близнаци

Умът ви ще бъде зает с някои  с някои предишни проблеми, които отново ще излязат на дневен ред и ще ангажират вниманието ви. Най-вероятно те ще бъдат от емоционално или финансово естество. Представителите на вашия знак са известни с това, че лесно печелят одобрението на околните, но през следващите дни нищо чудно да покажете на света и друго свое не толкова симпатично лице. Едва ли има смисъл да ви се напомня да мислите, преди да говорите или да действате – трудно ще го сторите, тъй като емоциите ще вземат превес и ще реагирате светкавично. Нищо чудно и да се окажете в ролята на звероукротител в нечий чужд спор.

Рак

Добре е да намерите подходящи за вас начини да разпускате и да се освобождавате от напрежението, тъй като стресът ще ви дойде в повече. Концентрирайте се върху важните неща и не обръщайте внимание на всяка дребна подробност във всекидневието или на всеки малък недостатък на човека до вас – като се ядосвате за дреболии, ще загубите енергия и ще се напрегнете допълнително. Тъй като съществува голяма вероятност да възникнат спорове, преценявайте за какво наистина си заслужава да воювате и за какво – не. Уединението и повече приятни занимания няма да ви навредят, ще ви помогнат да неутрализирате поне малко стреса.

Лъв

Препоръката към вас е да го давате по-полека и да не упражнявате натиск върху околните за каквото и да било, защото ефектът би могъл да бъде изненадващ. Съществува риска да решите, че сте прави и да излеете гнева си върху някого, обаче в крайна сметка вие да се окажете потърпевшите.  Може с поведението си да застрашите важни за вас взаимоотношения. Ето защо охладете малко страстите и се концентрирайте върху себе си и своите лични дела, вместо да се опитвате да въздействате на другите. Звездните влияния ще подкрепят амбициите ви – включително професионалните, но е много важно какви средства ще използвате да ги реализирате.

Дева

Във ваша полза ще бъде, ако пресявате хората, с които общувате, защото има известен риск да попаднете под нечие вредно влияние или най-малкото – да се опитват да ви казват какво да правите. Макар че през следващите дни някои хора ще използват по-груби методи, за да въздействат на околните, ще има и такива, които ще прибегнат до по-фини средства, за да получат желаното. Например ще използват ласкателства или ще ви накарат да се чувствате виновни. Така че имайте си едно на ум и не правете нищо, което не е в хармония със собствените ви усещания и разбирания. Ако не се вслушвате в себе си и се подчинявате, ще се чувствате зле.

Везни

Вероятността да възникнат конфликти в дома или на работното ви място е доста голяма. Това ще ви причинява дискомфорт,  но едва ли ще има какво да направите по въпроса. Възможно е вие да сте страна в конфликта, но нищо чудно и да се отнася до ситуация, която ви касае косвено – например да възникнат дрязги между колеги или между родителите ви. Някои от вас може да решат, че е време да бъдат малко по-твърди. Преценете дали да се намесвате, за да не се окажете между чука и наковалнята. В делови план периодът е много подходящ за извършване на радикални промени, за сключване на дългосрочни договори и за установяване на сътрудничество.

Скорпион

Предстоят ви важни дни, които за съжаление, няма да бъзат никак леки за много от вас. Положението на моменти ще е драматично, но в крайна сметка ще се справите. Ще трябва да се разделите с нещо, защото в противен случай има риск напрежението да ви дойде в повече, дори и да си навредите по някакъв начин. Каквото и да се наложи да отстраните, по-добре отразяването да стане рязко или с един удар – звездите ви дават шанс именно за това. Дори да заболи – вас или някой друг, това е по-добрият вариант – представете си какво би било, ако се реже парче по парче. Бъдете внимателни, защото и от най.малкото нещо може да пламне лют спор.

Стрелец

През идните дни добри резултати ще имат тези от вас, които работят в сътрудничество с правилните хора. Събитията и начинът, по който се развиват те, сами ще ви подскажат кой е на една вълна с вас. Към сряда има риск да не ви разберат, когато се опитате да обясните нещо. Ако наистина искате да убедите някого в правотата си , трябва да говорите разбираемо и да се опитвате да се поставяте  на мястото на другия човек. Заемете ли  позицията „аз знам всичко, а ти не ме разбираш”, трудно ще стигнете до компромис. Четвъртък и петък са много подходящи дни да отправите предложение на делови партньор. Ще постигнете успех.

Козирог

В някоя област от живота ви ще настъпи обрат. Може внезапно да сложите край на ангажимент, да уволните служител, който отдавна ви лази по нервите, или да поемете по съвсем нов път. Макар че би могло събитията да се развият неочаквано дори за самите вас, всъщност ще става дума за процеси, които отдавна назряват и сега просто избиват на повърхността. Имайте предвид, че през следващите дни вашите действия ще бъдат с много сериозни последствия – каквото и да  направите няма връщане назад. Ето защо, дори да изпитвате голямо напрежение, избягвайте да действате прибързано и си давайте време, за да обмисляте ситуацията на спокойствие.

Водолей

Събитията ще ви напомнят, че миналото не си е отишло – може да ви налегнат спомени, които отдавна не са ви спохождали, да се отвори някаква стара рана или да се наложи да се изправите лице в лице с проблем, който отдавна стои на дневен ред, но по някаква причина сте отлагали разрешаването му. В някои случаи ще бъдете подтикнати да действате, но в други е възможно събитията да се случат от само себе си и да не успеете да наложите кой знае какъв контрол върху ситуацията. Ако чувствате напрежение и имате усещането, че ви идва много, по всяка вероятност носите някакъв товар, от който сега има шанс да се освободите.

Риби

Съществува известна вероятност да направите нещо, водени от чувство за вина – това не само няма да ви накара да се почувствате добре, но и нищо чудно да се окажете въвлечени в някоя драма. За да не навредите емоционално и физически сами на себе си, преди да действате, си задайте въпроса: „Аз ли съм това, или го правя само за да угодя на другите?”. Ако ви е нужно да си осигурите спокойствие, очертайте граници между себе си и някои хора, били те много близки – в противен случай ще продължавате да се товарите излишно и нищо чудно напрежението ви изненадващо да избие в най-неподходящия момент.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *