HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

От какво не трябва да ви пука по време на секс?

Жените непрекъснато се притесняват по време на секс. Онова, за което се притесняват най-много е външният им вид. При мъжете тревогите най-често са свързани с представянето им и вашето задоволяване.

Затова, дами, ако мислите, че има нужда да се притеснявате за следните неща – недейте! Никой мъж не им обръща внимание!

Не сте си обръснали краката

Докато правите секс и горещината все повече повишава градусите между чаршафите, последното нещо, което един мъж би забелязал е дали сте си избръснали краката или не. Обикновено са заети с гледката на гърдите ви. Щом те се появят пред погледа им, всичко друго изчезва.

Страх ви е, че ще се разсърди, ако не искате да слезете там долу

Няма мъж, който да не обича да му правят орална любов. Но ако на вас ви е крайно неприятно, не се чувствайте длъжни да го правите. Просто му кажете, че не си падате по тези неща. Ако ви обича, ще ви разбере.

Вярно е, че в секса не трябва да има забранени територии, но това не означава, че сте длъжни да правите неща против волята си, независимо какви са мотивите ви за това.

Той не уцелва мястото, но ви е срам да му кажете

Не всички мъже са изкусни любовници. Някои дори след години опит не са съвсем наясно къде точно се намира клиторът. Затова ако вашият партньор също не успява в това начинание, кажете му. Ако си мълчите, няма да стане по-добре.

Не издавате достатъчно секс звуци

Много жени се притесняват, че ако не пъшкат и не викат достатъчно, партньорът им ще си помисли, че не се справя добре.

Дами, престараването и преструването дразни ужасно много мъжете. Хубаво е да погъделичкате самочувствието им, но не преигравайте, защото това ги отблъсква. Симулацията е най-омразното нещо за мъжете.

Косата ви се е разпръснала по цялото ви лице

Много мъже мразят женската коса да влиза в устата им. Ако и вашият е от тях, спрете да се преструвате, че ще му стане неприятно от косата ви. Просто го научете, че трябва да я отмества с ръце. Това е и по-секси, нали?

Страхувате се, че вагината ви не ухае приятно

Почти няма жена, която да не се притеснява за това. Трябва да се успокоите, момичета, защото никой мъж не души, когато е там долу. Първият път ги е научил. Стига да поддържате добра хигиена, всичко ще бъде наред. Мъжете знаят, че вагината има своята естествена миризма, която не наподобява тази на някое цвете.

Стриите ви

Стриите са огромен ужас за жените. Но много от мъжете дори не са ги забелязали. Дори когато ги забележат не се учудвайте, ако ви попитат: „Скъпа, къде си се ударила тук?“

Да, истина е. Много мъже изобщо не знаят какво са стриите, камо ли да ги забелязват. Хич да не ви пука!

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *