HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

АЛАРМА! Животът на голямо семейство рухна, заради нещо, което всеки има в дома си (ВИДЕО)

Крис и съпругата му – Андреа, имали чудесен дом в Колорадо и спокоен живот.

Приказката обаче свършила в момента, в който и родителите, и децата им започнали да боледуват.

Симптомите са различни, но и ужасни.7-годишният им син Колин имал болки в корема и мигрена, 10-годишната Кейтлин загубила зрението си, а 11-годишният Рейгън страдал от тежък световъртеж и повръщане. Един от синовете им бил диагностициран с диабет. Обриви плъзнали по телата на всички членове на семейството. Състоянието им постоянно се влошавало. Семейството посетило 30 различни лекари, но откриването на общата причина се оказало много трудно, пише Блиц

Двойката направила тест на въздуха в дома си, който разкрил, че е наличен опасно висок брой на плесенни спори в почти всяка стая в къщата. Целият проблем обаче идвал от мухъл в банята. Спорите били освободени, когато преди правили ремонт и отворили една от стените в помещението.

Медицински тестове доказали, че в кръвта на семейството има огромни количества токсини. Родителите и децата били принудени да напускат не само дома си, но и да оставят всички вещи в него, а двете им кучета били сприспани.

За да се предотврати историята на това американско семейство, експерти съветват да поддържаме дома си сух, да се борим с влагата и да следим за наличието на плесен. Виж видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=epSoo0wCi3E

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *