Ето как правилно да поставяте парите в портфейла, за да привлечете още!

Има някои неща, които работят. Не е ясно как, но работят …

Попитали Айнщайн вследствие на какво имаше подкова на вратата си, след като не вярва в поверия. 

“Защото поверията работят, без значение дали аз вярвам в тях или не.”Има някои неща, които работят. Не е ясно как, но те работят … Това се отнася единствено за пари в брой, тъй като парите в картата действат по други правила. 

Правило едно

След като получите пари – занесете ги всичките у дома. Не ги харчете по пътя. Ако желаете да отидете на пазар, вземете необходимата сума от дома си или използвайте картата. Новите пари е необходимо да прекарат нощта у дома с останалата част от парите си, където обикновено ги държите. 

Правило две

Парите в портфейла е нужно да лежат с лицевата си страна към вас в низходящ ред по отношение на стойността им, така че, когато отворите портфейла си големите стойности да са обърнати към вас. И не слагайте банкнотите с главата надолу. На вас ще ви е неприятно, ако сте с главата надолу. На тях също им е неприятно. 

Всеки човек има щастлив долар! И лев също

Последните две цифри на банкнотата е необходимо да съответстват на последните две цифри от годината на раждането ви. Три – още по-добре. А в идеалния случай – всичките четири. Но такава банкнота не е лесно да се намери. Такава банкнота е ваш безценен паричен талисман. Тя не се харчи и не се дава на никого. Но има условие. Тя е необходимо да дойде при вас сам. Не може да обменяте с приятелите си, а ако сте касиер- също не може! 

И последно . Парите не бива да се държат в пачки с нечетен брой банкноти. Те ще се скарат, и ще се разпръснат. Всеки е необходимо да си има двойка. По 50 също не бива да се държат. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *