HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Зловеща информация от НАСА стресна света! Ето какво ще се случи на Земята за 14 дни през ноември

През ноември 2016 година Земята ще потъне в тъмнина за около 14 дни-от 15 до 29. Тази прогноза се приписва на изтекла информация от НАСА и то от доклад на Чарлз Болден, но от агенцията отричат да имат подобно изказване и документ, съобщи „Дейли стар”.

Слуховете в интернет обаче дават поразителни подробности, които, ако са измислени, то това е направено от много добре подготвен астроном. Причината за тъмнината на планетата ни е астрономически феномен между Венера и Юпитер.

Двете планети ще взаимодействат, като на небето те ще се виждат почти една до друга, с разлика амо от 1 градус. Това ще доведе до засилване отразената светлина на Венера и тя 10 пъти ще надвиши тази на Юпитер.

В резултат газовете на планетата-гигант ще се нагреят, ще бъдат изхвърлени огромни количества водород в космоса и когато този газ достигне Слънцето, ще последва взрив и цветът на нашата звезда ще се промени в синкав.

Така светлината, изпращана към Земята ще намалее и ще се създаде впечатлението за тъмнина, макар  Слънцето да продължава да свети. За да отмине този ефект, ще са необходими около 14 дни

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *