Убитият в Борисовата градина Георги се завърна с обръщение във Фейсбук! Написа: Днес ставам на…

Приятели и съученици на убития в Борисовата градина Георги Игнатов се събират за рождения му ден. Намушканият в Борисовата градина младеж щеше да стане на 17 години, ако животът му не беше приключил трагично на 2 юни миналата година, пише столичен всекидневник.

В негова памет във Фейсбук се появи затрогващо обръщение, подписано с неговото име.

„Днес е 17-ият ми рожден ден!Поне трябваше да бъде…но нещо се обърка във вселенския план. За краткия си живот на земята научих немалко за съществените неща, които всеки човек трябва да прави всеки ден. Да накараш някого да се усмихне,това е щастие, да помогнеш на някого безкористно, това е радост, да обичащ и да бъдеш обичан е най-важната мисия за всеки, защото без любов няма обогатяване на душата.

Животът е кратък, но ако го живеем с чест и сърцатост, споменът за него ще бъде вечен. Живейте приятели, за да се учите, да се усъвършенствате, да промените света към по-добро, не се предавайте на дребнавости и рутина. И най-вече-обичайте се!Прегръщам ви, приятели. Завинаги с вас.”

Година и половина след убийството на Георги Игнатов няма развитие на разследването, полицията е доникъде. Въпреки че предполагаемия килър е заснет от охранителни камери, досега той не е идентифициран. Случаят вече е в така наречените „студени досиета”. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *