Пълнена пъстърва с орехи и топено сирене

Необходими продукти:
1 ч.л. копър

200 г топено сирене

1 ч.л. черен пипер

1 ч.л. девесил

4 глава лук

2 к.ч. орехи

4 пъстърви

1 ч.л. сол

Начин на приготвяне:

Измиват се, изчистват се вътрешностите им и се подсушават пъстървите. 
Прави се смес от орехите, наситнените лук и копър, натрошеното топено сирене, солта и подправките. С тази смес се пълнят рибите.
Пекат се пъстървите, първо покрити с фолио, а после се допичат без него до получаване на хрупкава коричка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *