След като треньорка издърпа ушите на гимнастичка: Родителите не смятат, че има агресия

Клип взриви обществото. На него треньор по художествена гимнастика от клуб „Олимпия” в Бургас прилага меко казано „нетрадиционни“ методи за критика спрямо своя състезателка. Във видеото се вижда как треньорката дърпа за ушите малката състезателка. Видеото бе заснето вчера от местна кабелна телевизия и веднага е разпространено в социалните мрежи. 

Екип на „Събуди се” отиде в дома на 11-годишната Ева и се срещна с нея и родителите й, за да коментират клипа.

„Нищо не ме притесни от това видео, защото съм виждала това и друг път преди важно състезание. Сигурна съм, че тя не е дръпнала силно ушите на Ева, въпреки че така изглежда. Когато им се кара, госпожата не го прави със злоба и лоши чувства. Тя обича своите състезателки и винаги се отнася много добре с тях. Просто в момента, като се ядоса, за да може да ги мотиви и да ги накара да се стегнат, тя го прави. След това те показват доста по-добра игра”, заяви майката на момичето София.

„Детето ми не е притеснено и никога не се оплакало от нея. Не е искало да спре да тренира, да се чувства застрашена. То е щастливо да тренира там”, допълни майката.

„Не смятам, че става въпрос за толкова голяма агресия. Без дисциплина няма как да има резултати. Резултати има, значи има и дисциплина”, на мнение е бащата на Ева Альоша Брезалиев.

„Не се чувствам обидена от отношението на нашата треньорка. Така тя ни мотивира да се справяме по-добре. Тя не ми дръпна ушите, просто ме хвана”, каза самата Ева.

Институциите извършват проверка по случая дали има превишаване на правомощията от страна на треньорката Елена Симеонова.

loading...


 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *