Свинска супа със зелева чорба

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300 гр. свинско месо 
1 литър зелева чорба 
1 глава лук
1 шепа фиде
1 жълтък 
3 с.л. олио 
черен пипер
магданоз

loading...


 НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Лукът се задушава до омекване в олиото. След като омекне се прибавя накълцаното на дребно месо и леко се запържва. Налива се зелевата чорба и така се вари, докато се свари месото. След като се свари месото, добавяме вода, така че супата да е добра на сол. Като заври слагаме фидето. Като се свари фидето, застройваме супата с един жълтък. Прибавяме черен пипер и магданоз на вкус.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *