HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ИЗВЪНРЕДНО! Спортният министър с добра новина за Цвети Стоянова

Има събрани пари за лечението на Цвети Стоянова в Германия. Рехабилитацията й върви добре и вярвам, че всичко ще е както трябва. Това обяви министърът на спорта в оставка Красен Кралев пред Би Ти Ви.

Припомняме, че Цветелина Стоянова падна от шестия етаж от блока, в който живее в „Надежда“, след което бе спасена в “Пирогов”. Инцидентът стана в средата на юни.

Полицията работи по две версии, първата от които е самоубийство. Другата версия бе неволно падане, тъй като парапетът на терасата й е твърде нисък. Стоянова е била сама в дома на семейството си в столичния кв. “Надежда”, когато се е случил инцидентът.

„Обичам работата си. Има и други начин да се занимаваш със спорт. Предстоят избори, така че може да се видим отново или като депутат, или като министър“, каза той.

Попитан за скандала между Илиана Раева и Нешка Робева, Кралев каза, че всичко е тръгнало от тава, че двете са имали разминавания около подготовката на Невяна Владинова.

„Илиана Рева иска централизирана подготовка, а Нешка Робева – не. Това бе в основата на скандала. Иначе бях на общото събрание. Имаше избрано ръководство. Всички трябва да се подчиняват на президента. Такива скандала имаше в щангите в джудото – основно около подготовката“, добави Кралев.

Министърът в оставка каза още, че олимпийските премии са изплатени на 50%, като до седмица ще се пуснат и останалите пари.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *