HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградчанката Вики Андонова отпадна от „Гласът на Германия“ на дуетите, менторката й Ивон предпочете съперника й немец Нико

Благоевградчанката Виктория Андонова отпадна от музикалното шоу „Гласът на Германия“ в кръга на дуетите. Миналата вечер тя излезе на сцената в Берлин с конкурента си Никос Динг, а общата им менторка Ивон Катерфелд трябваше да избере един от двамата да продължи напред. Българката бе брилянтна по време на изпълнението на песента „Crasy”, която заради партньора й в шоуто бе смъкната с две тоналности надолу от оригинала на Гнарлс Баркли. Ивон поиска помощ от останалите ментори за  избора, като призна, че сама не може да прецени кой бе по-добър. Двама от колегите й подкрепиха младия си сънародник Нико, другите двама останаха неутрални, със становище „не мога да преценя“. За разочарование на българите Ивон Катерфелд на финала предпочете немеца с мотив, че бил по-млад и имал накъде да се развива.

В знак на подкрепа към благоевградчанката и неоспоримия й талант цялата публика стана на крака да я изпрати.

Виктория Андонова се включи в музикалното приключение в Германия, след като завърши във Франкфурт бакалавърска и магистърска степен в сферата на финансите и мениджмънта. През лятото се върна за кратко в България с надежда за кариера по специалностите си, но като удари на камък в търсенето и след като бе одобрена за участие в шоуто „Гласът на Германия“, се върна обратно в Германия. Междувременно там спечели конкурс за работа в голяма маркетингова фирма, чиято основна дейност е да съветва  клиентите си  как да продават по-успешно продуктите си.

Виктория Андонова е дъщеря на четвъртия в света от САЩ 94  Ивайло Андонов, собственик на частната футболна школа „Пирин 2001“, майка й Тинка е хореограф по образование. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *