HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Службите получиха сигнал за готвен терористичен акт в България!

Румяна Бъчварова заяви, че е получен сигнал по дипломатичен път за подготвян терористичен акт в България. Току-що приключи първата пресконференция на вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова.

Има сигнал за терористичен акт в България. Има 3-4 души, които вече са установени и са чужденци. Това каза Румяна Бъчварова в отговор на въпрос дали има сигнал за терористичен акт, цитирана от “Дарик”.

В събота в социалните мрежи и английската преса излезе информация, че афганистанци, които живеят във Великобритания, подготвят терористичен акт, заради събитията отпреди 10 дни в Харманли. Румяна Бъчварова каза, че българските служби са получили тази информация по дипломатичен път.

Бъчварова коментира и днешните твърдения на избраната вече за вицепрезидент Илиана Йотова, която по-рано съобщи, че българското правителство предвижда изграждането на три бежански лагера.

Според Румяна Бъчварова ще бъдат изградени три кризисни площадки за бежанци, които ще бъдат към Държавната агенция за бежанците. В момента се оглеждат терени.

Румяна Бъчварова не даде категоричен отговор дали ще подкрепят Реформаторите, ако им бъде предложено да съставят кабинет с ГЕРБ.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *