Тайните на перфектната женска мастурбация

Мастурбацията е част от сексуалния живот на всяка жена. Самозадоволяването като акт, помага не само да опознаем себе си в дълбочина, но да преоткрием своите желания, които да споделим с любимия човек.

Всяка дама има своите трикове за достигане на кулминацията, но ние решихме да ви споделим няколко секси тайни, които ще ви помогнат да имате перфектната мастурбация.

Задайте настроение

Любовта изисква точния момент и настроение. Това важи и за онези мигове, в които оставаме насаме със себе си. За да предразположите всичките си сетива към удоволствието наречено мастурбация, направете си отпускаща вана, запалете ароматни свещи, слушайте любимата лежерна музика. Направете всичко необходимо, че да се чувствате секси. Нека обстановката бъде такава, каквато бихте я създали, ако ви предстои страстна нощ с партньора ви.

Фокусирайте се

Фокусирането по време на мастурбация е от ключово значение, особено когато крайната цел е еякулация. Без помощта на партньор, ще трябва да се концентрирате, за да провокирате всички копнежи във вас. Тук е момента за вашите еротични фантазии. Вие и мръсните мисли, които карат да настръхне всяка част от вашето тяло.

Изследвайте тялото си

Една от тайните на мастурбацията е изучаването на тялото. Вероятно мислите, че го познавате добре? Е, ако не бързате и проучите всяка една част от него с нежни докосвания, със сигурност ще откриете нови и непознати места. Започнете да се докосвате от тези части, на които обичате да бъдете галени, а след това продължете към онези, които ви се е искало партньорът ви да стимулира.

Направете си еротичен масаж

Отпуснете мускулите на врата. Вземете етерично масло от жасмин, ванилия или канела. Тези три аромата събуждат сексуалното желание. Нанесете малко в областта на шията и раменете и леко ги масажирайте. Важно е да почувствате как всички мускули се отпускат.

След това преминете надолу по цялото тяло и наблегнете там, където усещате напрежение. Масажът е чудесен начин да помогнете на тялото ви да се подготви за умопомрачаващ оргазъм.

Обърнете внимание на гърдите си

За повечето жени, гърдите са основна ерогенна зона. Погалете ги, а след това леко подръпнете зърната си. При продължителна и правилна стимулация може да достигнете до оргазъм.

Използвайте лубриканти

Използването на подходящ лубрикант, особено ако решите в мастурбацията да включите и секс играчки, ще ви помогне да достигнете до невероятни оргазми.

И не на последно място свържете се с клитора си. Това място от вашето тяло има около 800 нервни окончания, които искат да бъдат стимулирани.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *