Инспектори от Агенцията по храните паркират на пешеходна пътека в Петрич, нагъл шофьор в Гоце Делчев зае място за инвалид

Жителите на Благоевградска област стават все по-непримирими към шофьорите, спиращи безразборно на пешеходни пътеки и паркинги за инвалиди. Доказателството е, че само за ден на електронната поща на вестник „Струма“ и сайта ни „Struma bg” постъпиха такива снимки от Петрич, Гоце Делчев и Благоевград с подробно описание кога, къде и при какви обстоятелства са заснети наглеците.

Петричанката В. Делева ни изпрати серия от снимки, които лично направила в кв. „Дълбошница“. Освен всичко друго, скандалното в нея е, че в колата е имало двама служители от Агенцията по храните.

„Случи се в понеделник, около 16.30 часа, на пешеходната пътека до училище „Кочо Мавродиев“, по която минават децата, за да отидат на обяд в ресторанта – разказа за вестник „Струма“ Делева. – Тогава тук бе открит коледният базар, пуснаха елхата и имаше около 1000-2000 души. Видях колата, че спира на пътеката, и отидох да я снимам. Вътре бяха мъж и жена, които веднага дойдоха при мен да питат защо го правя. Отговорих им: Понеже сте на пешеходната пътека, по която минават децата ни. Тогава те започнаха да ми обясняват, че са от Агенцията по храните и всъщност дошли тук понеже били загрижени за здравето ни – проверявали рибата и пуканките, които търговците бяха извадили да продават“.

В понеделник, около 14.30 часа, в пощата ни постъпи и снимка, направена от Димитриа Георгиева от  Г. Делчев. Тя пристигна с текста на авторката: „Спряла кола на ул. „Христо Ботев“ на място за инвалид. Уведомих МВР Гоце Делчев, обещаха, че ще уведомят собственика, но цял ден колата си е там, паркирана на място за инвалиди!!!“. На страницата на Георгиева във Фейсбук снимката е събрала много гневни коментари, в които най-често се повтарят твърденията, че в целия Гоце Делчев е така, и особено пред болницата.

Последната снимка е от благоевградския кв. „Струмско“ и въпреки че отново ни бе изпратена в понеделник, тя е направена в събота, в 16.40 часа и е качена на кварталната едноименна страница малко по-късно.  Предизвикала е страшно много коментари в социалните мрежи, повечето от които са откровено иронични, като например: „Мдаа, много тесни почнаха да ги правят тия пешеходни пътеки, две коли едва успяват да паркират“ и „Там където започва „Струмско”, законите свършват“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *