Е това е вече дилема: Спах с шефа на мъжа си няколко пъти, удобно ли ще е да…

“Да присъстваш на коледното парти на фирмата на мъжа си е доста неудобно. Особено ако си спала с шефа му.“ Това споделя потребителка на социалната мрежа Reddit, известна като “Isleptwithmyhusbandsbos”, съобщава “Дейли мейл“, цитиран от “24 часа”.

“Спах с шефа на мъжа ми няколко пъти, преди да срещна съпруга си.” “Не искам да отида на фирменото коледно парти на мъжа ми и да се засека с шефа му. Не може ли да го пропусна?“

Жената сподели проблема си в социална мрежа Reddit и мненията по казуса й бяха смесени. Това я насърчи да сподели повече информация за еротичните си преживявания. “Споделих, че съм излизала с шефа му няколко пъти и съпругът ми знае, че това означава, че съм спала с него, защото съм жена с разкрепостен нрав.”, добавя шеговито потребителката на социалната мрежа.

“Аз мисля, че това ще е удобен случай да разбереш какво става,” отговоря потребител. Други мнения са изцяло против срещата. “Бих казала, че не трябва да ходите и да планирате нещо специално само за вас и съпруга ви.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *