HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ШОКИРАЩА ВЕРСИЯ! Убитата студентка в САЩ скочила от кола в движение, за да не я изнасилят!

20-годишната студентка Стефани Линева, която беше намерена мъртва в американското градче Бинхамтън, е изхвърлена от кола в движение или сама е скочила, за да се спаси от изнасилване. Това е най-новата версия, по която е започнало разследването, пише в. “Телеграф”.

Бивш топ полицай, приятел на почерненото семейство, в момента подпомага официалното разследване. Според близки то се претупва и доста въпроси нямат отговор.  “На мястото, където е изхвърлено тялото, няма нито спирачен път, нито следи от счупен стоп, фар или други улики, типични за блъскане на пешеходец. Това е магистрален път, тя няма какво да прави там като пешеходец, коментира близък до семейството. 

Според анализа на доказателствата Стефани е била качена в кола от убиеца си. “Възможно е да са се опитали да я изнасилят в колата и тя да е скочила в движение, за да се спаси, но със сигурност не е убита на път 434”, коментираха още близки на Линева.

Телефонът и студентската й карта са намерени на 20 минути пеша от мястото, където е открито тялото. Липсват кредитните й карти, които се смята, че са унищожени. Частното разследване е открило къде е била паркирана колата на студентката – червена “Тойота Корола”, която е била оставена на паркинг.

Във фаталната събота тя е била без нея, защото е била на парти на отбора по бейзбол в нейния университет. Викнала и приятеля си – 19 годишния испанец Игнасио, но момчето имало тенис мач на следващия ден и отказало. 

Обяснило, че ще остави вратата на общежитието си отключена. Стефани е отишла при него към 00,30, видяла е, че спи, след което е напуснала сградата. После следите й се губят.

“Искаме повторна аутопсия”, обясни вчера майката на Стефани – уважаваната педиатърка в САЩ Даниела Атанасова.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *