HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

УЖАС В САНДАНСКИ! Тази жена изхвърли пари и злато през прозореца

На 07.12.2016г. в  РУ-Сандански е получен сигнал от 81-годишна жена от гр.Сандански за това, че за времето от 10:00 часа до 12:00 часа на същата дата, непознато за нея лице й се представило за полицейски служител и под предлог, че помага за залавяне на телефонни измамници е поискал да изхвърли през прозореца на жилището си парична сума. На потърпевшата е нанесена щета на стойност около 2 120 лева, около 200 евро, златна обица и златна монета. За случая е уведомена РП-Сандански. Работата продължава.

ОД на МВР-Благоевград призовава гражданите за повишено внимание и проява на мнителност по отношение на лица, които чрез телефонно обаждане ги въвеждат в заблуждение с цел получаване на парични суми. 

За  предотвратяване на подобен вид престъпления, в случай на телефонно обаждане, при което е поискана парична сума, лични данни (име, ЕГН или адрес) или банкови сметки е необходимо гражданите веднага да се свържат с близки, роднини или съседи и веднага да позвънят на тел. 112 (избира се безплатно).

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *