HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СЪПРУГАТА НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ УДАРИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА! Вижте папарашки снимки

Съпругата на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев се вози в чисто ново Бентли. Красивата дама отдавна е любител на луксозната марка. Но този път лъскавият й златист джип е поръчков.

Мощният звяр, който е паркиран пред империята на Кирил Домусчиев е с цена не по-малко от 300 хиляди лева, коментират вещи в автомобилния бранш. Но пък с модните си златни нюанси наистина е подходящ за такава ослепителна дама. Каквато е половинката на богаташа, успял да възроди българския футбол.

Особено се набива на очи регистрационният номер на луксозното возило. Футболният бос не се е поскъпил да бръкне с още около десетина хилядарки за шестте двойки на табелата. Вместо обичайните четири цифри. Като двете букви на края на номера са заменени от повтарящите се двойки, предават новината от електронното издание  lifestyle.bg.

Според тарифата на КАТ за тъй наречените златни номера с шест повтарящи се цифри или с надпис по желание собственикът трябва да заплати 7 бона.

Според запознати златното било сред любимите предпочитания на госпожа Кремена Проданова. Именно за това Бентлито било поръчано в такъв нестандартен нюанс.

Не случайно чуждестранните медии нарекоха футболният бос, който направи революция в българския футбол „вълкът” от дивата гора. Както звучи в превод името на Лудогорец. С пълно право може да поглези любимата си с такъв скъпарски автомобил, коментират очевидци луксозната придобивка на богаташкото семейство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *