ФЕНОВЕТЕ НЕ МОГАТ ДА Я ПОЗНАЯТ! Бременна ли е Преслава!?

Бременна ли е фолкдивата Преслава?

Този въпрос все по-усилено си задават феновете й в последните дни – пише „България днес“. Самата тя засилва интереса, защото мълчи по въпроса – отбелязва изданието.

Повод за спекулации по темата станаха широките дрехи, с които певицата започна да ходи по свои участия.
„Когато застане в профил, се базелязва издуто коремче. Дали не е бременна?“ – коментират разпалено феновете на певицата. До преди няколко месеца изобщо не можеше да се говори за излишни килограми по тялото на Преслава, която е маниачка на тема отслабване. Тя се бе стопила до фаза, граничеща с анорексия, и затова и изпъкнатото коремче сега буди сериозни подозрения.
Още на концерта по случай 15-ия рожден ден на телевизия „Планета“ Преслава се появи с видимо наедрели бедра и качени килограми – припомня изданието.

Преслава закръгли форми

Официално се води, че Преслава си няма сериозна половинка в момента. Плътно на нейните участия я следва колегата й Фики Стораро, с когото преди време я спрягаха в афера. В последно време се пише, че Преси живее при Слави Трифонов. Дали пък не е решила да го направи татко. Пък и е време, вече чукна 32 – питат се феновете й, които потриват ръце от сочната клюка. Нито певицата обаче, нито Дългия официално са потвърдили връзката си, която може да се окаже и партенка.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *