Бедри от Темерово е осмият починал след адските взривове в Хитрино! Всяка сутрин ходил до селото да пие кафе

36-годишният Бедри от село Темерово, което се намира на 3 км от Хитрино е осмият починал след чудовищната екскплозия, съобщава 24 часа. Бедри имал навикът всяка сутрин в 5 часа да ходи да пие кафе в Хитрино и даже често отивал пеш.

Той бил инвалид и разходката до Хитрино била единственото развлечение. В злополучния ден обаче на стоп го взел синът на собственика на фурната. Заедно двамата отишли да пият кафе. В този момент огнената вълна ги изпепелила. 

Междувременно хората от Хитрино започнаха да негодуват, защото не бяха пуснати в 15 часа според предварителното обещание да нахранят домашните си животни. Наложи се преди брифинга на Борисов полицията да арестува недоволстващ мъж, който искаше да знае кога ще може да посети дома си. 

Полицията бе затворила и всички черни пътища, по които вчера някои се прибраха в къщите си. Мъж, пожела анонимност каза, че и днес е успял да отиде през нивите да види дома си и заяви, че засега в Хитрино няма мародери и крадци, които да ходят да ровят в изоставените къщи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *