Любовен хороскоп за 12-18 декември

Още в началото на седмицата Слънцето ще бъде в хармония с Уран. Това ще съживи чувствеността в любовния живот на много представители на зодиака. След това пълнолунието в знака на Близнаци ще помогне да споделяме повече с половинката си. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Овните ще се нуждаят от повече „подправка“ в любовта. За щастие любимият човек ще подкрепи идеите ви да експериментирате повече в секса. В петък Луната ще се премести във вашия сектор на любовта. Очаквайте един уикенд, изпълнен с романтика и приключения. Ако нямате половинка, това ще бъде идеалното време да се запознаете с някоя нова личност или да отидете на първа среща, на парти.

Телец

Финансовите въпроси ще вълнуват обвързаните представители на зодията. Може да получите неочаквани печалби или да поставите началото на нов бизнес заедно с половинката. Взаимоотношенията ви ще бъдат хармонични.

Близнаци

За тези от вас, които се намират във връзка, седмицата ще предложи повече социално разнообразие, на което ще може да се радвате заедно с половинката. Във вторник Пълнолунието във вашия знак ще ви остави емоционално отворени. Не се колебайте да изразите чувствата си към любимия човек.
Въпреки че обикновено предпочитате да обмисляте добре действията си, тази седмица ще откриете, че е много по-лесно да се постигне емоционално равновесие и определено нищо няма да ви спре да споделяте с партньора.

Рак

Някои от Раците определено няма да бъдат в настроение за романтика. В действителност ще предпочетете да си останете у дома, насаме с мислите си и да се презаредите духовно. Докато сте в уединение, помислете дали по отношение на комуникацията получавате това, от което се нуждаете. Ако осъзнаете, че ви липсва нещо, споделете това с половинката.

Лъв
Вашият любовен живот ще е всичко друго, но не и скучен. Още в началото на седмицата заедно с любимия човек ще се впуснете в приключение. Това може да е пътуване, да посещавате заедно спорт, семинари и т. н. Ако нямате половинка до себе си, бъдете по-социални, защото докато се забавлявате с приятели може да намерите нова любов.

Дева

Вие и вашият партньор може да получите вълнуващи новини. Това може да е новина за пътуване, закупуване на нов дом. Има и друга възможност да направите заедно дългосрочни финансови планове. Времето с любимия човек ще ви носи радост и удовлетворение.

Везни
Комуникацията с вашата половинка ще бъде изпълнена с изненади. На моменти ще има конфликти, но за щастие бързо ще успявате да ги изгладите. По-важното е, че и двамата сте на едно мнение, че любовта ви се нуждае от повече разнообразие. Ще ви бъде лесно да решите как да постигнете това разнообразие.

Скорпион

Финансовите въпроси ще са на преден план за вас и партньора ви. Възможно е да откриете обща сметка, да спестите малко пари за нов дом, ваканция. Любовният ви живот ще е вълнуващ и интересен. Отдайте повече време един на друг, покажете внимание, загриженост.

Стрелец
Уважаеми Стрелци, за вас всичко ще бъде любов! Във вторник, пълнолунието ще бъде в 7-ми дом на партньорствата и това ще ви донесе повече хармония във взаимоотношенията с половинката. Ще се подобри комуникацията, ще разкриете вашите емоции и чувства. Ще успеете и да достигнете други по-големи нива на интимност.

Козирог
Обвързаните представители на зодията ще трябва да обърнат повече внимание на партньора си. Тя или той може да има леки здравословни проблеми или да се нуждае от вашата емоционална подкрепа. Въпреки това ще намерите и много забавни и приятни начини да прекарате времето си заедно. Ако търсите нова любов, огледайте се! Дали не пропускате нечие внимание?

Водолей

Романтика очаква родените под знака на зодия Водолей. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия сектор на истинската любов. Това ще ви помогне да се преоткриете с партньора.
Необвързаните представители на зодията имат големи шансове да срещнат нова и интересна личност, която силно ще привлече вниманието им.

Риби

Обвързаните Риби ще усетят подкрепата на близък човек по отношение на любовта. Възможно е да разрешите сложна ситуация или тази подкрепа да е част от изненада към любимия човек. В резултат ще бъдете още по-близки с партньора, пише az-jenata.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *