HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Венета Райкова отсече: Тишо няма да ме остави заради запора!

“Мъжът ми Тихомир е до мен. Той вярва, че съм невинна, и няма да ме остави. Не се развеждаме!” Това отсече бившата водеща Венета Райкова, цитирана от “България Днес”. Телевизионерката опроверга категорично слуховете, плъзнали в медийното пространство, че със съпруга й са пред развод.

Клюката, че Тихомир е зарязал Райкова, тръгна, след като стана ясно решението на съда по делото, което водещият Юксел Кадриев заведе срещу нея преди пет години. След като на първа инстанция Венета бива оправдана, на втора е призната за виновна.

Зложелателите на бившата водеща моментално заключиха, че след така развилата се ситуация Райкова ще бъде изоставена от мъжа си, тъй като тя е основният финансов източник в семейството.

“Няма нищо вярно в тези слухове. Нас през годините толкова много пъти са ни развеждали. Да, Тишо е до мен в момента и може да потвърди думите ми” – споделя Райкова.

Причина за делото, заведено срещу Венета от колегата й, е участие на бившата съпруга на Юксел Бонка в предаването “Горещо”.
“Делото е заради това, че в „Горещо“ преди пет години ми гостува бившата жена на Юксел и разказа за проблемите си с него. Недоволен от чутото, Юксел заведе дело не срещу нея, не срещу продуцента на предаването и не срещу Нова телевизия, излъчила предаването, а срещу мен” – недоумява Райкова.

Венета ще обжалва на трета инстанция, но въпреки това личните й сметки са запорирани след решението на втора инстанция. Наложена е и възбрана върху апартамента, в който водещата живее със семейството си.

“Законът е такъв. Нищо не знам още, нямаме дата за тази трета инстанция, но законът разрешава сметките ми да бъдат запорирани. В момента седим и чакаме. Не съм излъчила аз предаването, но съм осъдена аз. Абсурдно е!” – споделя още Венета.

По смисъла на решението на втората инстанция Венета Райкова трябва доброволно да плати 30 000 лева на  в 2-седмичен срок. Не го ли стори, ответната страна в делото между двамата ще има претенции към апартамента й.

“Няма как да ги събера тези пари. Ясно е на всички, че водещи и журналисти не са способни да съберат такава сума” – отсече бившата телевизионерка.
Единственото, което остава в момента на Райкова, е да чака и да се надява. Неотлъчно до нея е съпругът й Тихомир, който е категоричен, че няма да я изостави за нищо на света.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *