HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Стоянка Мутафова не се чувства добре! Голямата актриса слиза от сцената на Сатирата

Стоянка Мутафова слиза от сцената на Сатиричния театър. Голямата актриса не се чувства добре и няма да играе поне до Нова година. От трупата на театъра заявяват, че засега няма да се отлагат представленията с нейно участие, а ще се търси заместник на всенародната любимка, съобщава пик. 

В постановката “Скакалци”, планирана за 19 декември, ролята на Стоянка Мутафова ще бъде поверена на актрисата Добрина Гецова, съобщава столичен седмичник. Това е един от най-харесваните и посещавани спектакли на Сатирата, тъй като събира на една сцена Христо Гърбов, Любо Нейков, Албена Павлова, Деси Бакърджиева и Ненчо Илчев. 

Припомняме, че Мутафова прекара 12 в болница, след като получи лек инфаркт. Наложи се да й сложат стент на сърцето. Впоследствие имаше и белодробни проблеми, заради които непрекъснато кашляше. Моментът бе особено критичен, тъй като комбинацията от блокирането на сърцето и белия дроб е много рискова ситуация, особено за възрастни пациенти. 

Лекарите успяха да стабилизират състоянието й и Стоянка си е вече вкъщи. Тя трябва да се поддържа с много лекарства и тепърва започва да се раздвижва с малки разходки около блока. въпреки намеренията й да изграе десетина представления през януари, докторите и дума не дават да се издума за сценични изяви. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *