HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ДРАМА! Съпругата на изчезналия турист в Стара планина през сълзи: Мислехме, че му е паднала батерията и затова не вдига

40-годишният Тодор Владимиров от Русе е мъжът, чиито следи се губят вече трети ден в Стара планина, съобщи Би Ти Ви. Тодор е бил добре екипиран и има солиден опит в планината, затова никой от близките му не е предполагал, че може да се изгуби.

„Звъняхме му по телефона, но той не вдига. Първоначално мислехме, че му е паднала батерията”, сподели през сълзи сломената съпруга на туриста. 

Тодор е добре трениран, як и здрав човек, който търси екстремни преживявания в зимната планина, допълва информацията вестник Марица. Мъжът обичал да преодолява големи денивелации, да спи при минусови температури в палатка в планината. Затова все още не може да се каже, че е изчезнал. 

Последно Тодор е бил е в района над хижа „Васил Левски“, на връх Жълтец, откъдето е била и последната телефонна връзка с него. Сигналът от близките му към ПСС е подаден вчера в 14:10 ч. 

В момента по издирването работи отрядът на Карлово. На терен са четирима души, които правят първоначален оглед. Много е вероятно Тодор да не се е изгубил, а да е потърсил удобно за него място или да се движи по пътеки, от които мобилните телефони нямат обхват.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *