Директорът на ПГТХТ “Н. Стойчев” – Разлог Г. Адамова: Безкрайно щастливи сме, когато някой ни забележи, благодаря ви за събитието “Любим учител”!

Уважаеми дами и господа,
С настоящото писмо искам за пореден път да изразя своята благодарност и благодарността на всички учители и ученици от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии “Никола Стойчев” за организираната от Вашето издание инициатива.
Ние от учителското съсловие сме странни птици – прекарваме повече време с учениците си, отколкото със собствените си деца! Радваме се на победите и тъжим за неуспехите на учениците си, борим се с неизброимо количество документи, трябва да познаваме огромното море на нормативната уредба и получаваме за всичко това пренебрежимо малко пари. Но сме горди да кажем, че сме учители! И сме безкрайно щастливи, когато някой ни забележи.
Благодаря още веднъж за прекрасното събитие “Любим учител 2016”! Надявам се добрата ни съвместна работа да продължи и разчитам на Вас да продължавате да отразявате събитията от живота на училището.
Поздрави: ГАЛИНА АДАМОВА,
директор на ПГТХТ
“Н. Стойчев” – Разлог

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *