Иван Иванов гасне

Един от секс-символите на родното кино, любимецът на публиката от филмите Всичко е любов” и „Комбина” Иван Иванов гасне забравен на село, пише столичен седмичник, цитиран от пик. Звездата от 80-те години на миналия век крее в панагюрското село Оборище в малка селска къща, не контактува с никого.

Казват, че е много отслабнал, тежал не повече от 60 кг. Видът му бил направо плашещ, нямал почти никаква коса. Затова не искал да се показва публично. Актьорът, по когото въздишаха хиляди ученички води тежка битка с рака.

„Оставете ме, не съм звезда, не участвам в никакви риалита, нямам какво да ви кажа. Кой ме помни мен, а и има ли смисъл да ме помни?”. С тези думи Иванов отклонява поканите да даде интервю.

Преди 7 години лекари откриха рак на устната кухина на Иван Иванов.Правят му куп операции, даже се пуска слух, че се е излекувал. Но преди няколко месеца коварната болест отново се появила и той пак трябва да се лекува.

Актьорът обаче отказва да влезе в болница и се цери само с природни илачи и билки. Старае се да не пада духом. Пише стихове, не иска да общува с никого. В селото говорят, че отдавна не са го виждали. Хората знаят, че е болен и се молят да оздравее.

Иванов си купува селска къща през 2005 година, оттогава се настанява трайно в Оборище. Съпругата му-актрисата Петя Стилянова пътува отвреме навреме до София, но през уикендите и тя е тук.

Христо Стоичков е един от хората, които се грижат за актьора. Няколко пъти му е пращал пари и е негов истински почитател. Затова и Иванов бе сред поканените гости на бенефса на Стоичков.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *