Кошмар! Мъж преби жена си и я изхвърли по чорапи на улицата

Истински кошмар е изживявала години наред жена от Роман, съобщи BulNews.bg. Мъжът, от който има две деца близнаци, системно я пребивал заради лошото си пиянство.

Случаят стана известен на контролните органи едва в началото на месеца. П.М. поискала от съда налагане на мерки за защита от мъжа си М.С. Жената живее с пияницата на семейни начала от години, но през последните няколко месеца започнал още повече да я тормози и бие пред двете им невръстни деца.

По думите на потърпевшата мъжът й ежедневно се напивал и често й посягал. Последният случай бил на 10 октомври, когато около 22 часа М.С. се прибрал пиян и започнал поредния скандал, който преминал в побой. Ударил я с плесница по лицето, след което тя паднала на земята. Тогава той започнал да я рита, като я наричал с обидни думи и я изгонил от апартамента им, без дори да й даде възможност да си обуе обувките. Малко по-късно жената се върнала в жилището си заедно с баща си, за да вземат децата. Тогава пияният мъж й скочил пак на бой.

Пред магистратите показания за системния тормоз е дала и тяхна съседка, която заявила, че в последно време отношенията между двамата са непоносими, като многократно се чували скандали, а жената често търсила помощ от живеещите наблизо. Комшийката разказала подробно и за последния случай на жесток побой от страна на мъжа. По думите й потърпевшата й се обадила по телефона, а после дошла в тях, като плачела и цялата треперела. Била по чорапи и с насинено ляво око. Малтретираната жена останала при съседката си, докато дошли родителите й.

Версията на побойника за последното нападение е, че се е скарал с жена си, защото тя разговаряла с любовника си в присъствието на децата. След скандала я ударил и изгонил от апартамента. Магистратите обаче не приели думите му за чиста монета, защото показанията на свидетелите и доклада от полицията доказвали системния тормоз над жената.
Така съдът постановил биячът да се въздържа от домашно насилие спрямо жена си в рамките на 18 месеца и да не я доближава на повече от 100 метра. Решението може да се обжалва пред врачанския окръжен съд.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *