70 таекуондисти на „Фолкън“ от 7 до 51 г. издържаха тежък тест за повишение, шампионката А. Малчева-Ситнилска с нова титла

Седемдесет таекуондисти на „Фолкън“ от 7 до 51 г. издържаха с отличен тежък тест за повишение в степен, с което приключи поредната успешна година за благоевградския клуб. Гранд мастер ІХ дан Ким Унг Чол оценяваше кандидатите за бели, жълти и зелени колани и не намери основание да скъса дори един от явилите се, демонстрирали усвоените умения на туль /форма/, основна техника и спаринг. Без право на глас отстрани наблюдаваха представянето на възпитаниците си международният съдия и генсек на федерацията Вергилий Ситнилски и останалите специалисти от треньорския щаб.

Същевременно 15 от рутинираните бойци от „Фолкън“ сложиха край и на състезателната 2016 г. с участие в четвъртото издание на турнира „Кралят на таекуон-до“ в Солун. Нова титла прибави в колекцията си златното момиче на България в азиатския спорт Албена Малчева-Ситнилска, която се завърна на доджанга след продължителна контузия и майчинство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *