Ето го! Най-секси българинът, жандармеристът от Кюстендил, който грабна приза „Еротичен модел на 2016“

Мускулест жандармерист, а по призвание модел грабна приза „Еротичен модел на 2016 г.“.
Красавецът Виктор Христов е на 29 години и е родом от Кюстендил, но живее и работи в столицата. Виктор спечели първото място в конкурс за еротични модели, който се проведе преди две вечери в столичен клуб.
„Занимавам се с моделство само като хоби, а работя в жандармерията. Не бих заменил професията си с тази на модел в никакъв случай!“ – сподели пред „България Днес“ младокът.

Моделството е хоби за Виктор

След спечеленото първо място колегите на Виктор са го поздравили за победата, а някои от тях се и пошегували с приза му, разказва още Христо.
„Може да се каже, че съм най-сексапилният полицай“ – през смях споделя мускулягата, категоричен, че не се е явил на конкурса заради бързата слава и известността не го вълнува ни най-малко.

 

По професия Христов е ченге

След изтеклите в мрежата снимки на младежа десетки девойки пожелаха да се запознаят с него. Оказа се обаче, че Виктор е сериозно обвързан и не се интересува от фенките, с което разби не едно женско сърце.
„Винаги съм имал почитателки. И преди да спечеля конкурса, ме харесваха много жени. Това са нормални неща“ – разкрива още Виктор.

 

loading...


Виктор даде всичко от себе си на конкурса

Наградата на Христов е карта за фитнес в известен фитнес клуб. При жените победителката е Виктория Петрова, която си тръгна от конкурса с ваучер от 10 бона за силиконови гърди.

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *