HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Жените, които никога не се омъжват

Жените с твърде капризен характер

Този тип жени променят мнението си на всеки 2 минути и не могат да взимат окончателни решения. Никога не знаеш какво ще измислят в следващата минута. Тези жени прекрасно разбират своя недостатък и в момента, в който разбират, че грешат, започват да се извиняват, извиняват, извиняват, пак да се извиняват и после пак да се извиняват…Оф, това е досадно, нали? !

Жените-всезнайки

Това са жените, които са като подвижни енциклопедии. Те се опитват да налагат мнението си над мъжете, опитвайки се да докажат своето вечно право. Мъжете обаче побесняват, когато някой се опитва да им оказва диктатура.

Жени, ламтящи за богатство и пари

Този тип жени се стремят към луксозен живот, но не който са постигнали със свои собствени усилия, а по по-лесния начин – като се омъжат за 86-годишен милионер, например. Между другото, богаташите не са тъпи и умеят в повечето случаи безпогрешно да различават тези жени. Естествено, че ще се опитват да стоят настрани от тях, за да не поделят след това богатството си.

Жените-кучки

Въпреки че има огромен брой наръчници за това как една жена да се превърне в “кучка”, мъжете избягват да се обвързват в брак с такива. Жените може да са хиени и акули в своята кариера, но в дома си не трябва да играят същата роля с мъжете си, а да са преди всичко техни приятелки. Кучките несъмнено привличат вниманието на мъжете, но те бързо се отегчават от тях.

Феминистките

Това вече е диагноза. Мъжете няма как да се задържат при такива жени. Те знаят всичко, те могат всичко… И използват мъжете само като притурка към себе си.

Жените, които постоянно се оплакват

Това са жените, които или обувките ги стягат, или шефът им непрекъснато ги засипва с работа, или някой все за нещо им пречи. Тези дами непрекъснато хленчат, но по този начин няма как да открият господин Перфектен. Мъжете не харесват оплакващи се жени.

Жената, която оказва тотален контрол

Тя контролира всичко: начина на обличане на мъже, деня му до последната секунда, мобилния му телефон, срещите му, приятелите му. Нормално е всеки мъж да избяга веднага от такава жена.

Ласкателките

Не е трудно да разпознаем тези жени. Те винаги казват това, което мъжът иска да чуе. А мъжете предпочитат искрените жени.

Ако се огледате добре в себе си и разберете която от тези жени сте, лесно може да оправите проблема, но първо трябва да си го признаете пред вас самите и да приемете същността си, пише nie-jenite.bg.

И не се знае тогава откъде ще изскочи и вашият принц на бял кон!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *