Завеждащият Спешна помощ – Кресна фелдшер Д. Котрулев почерпи колегите за пенсионирането си

Дългогодишният завеждащ Филиала за спешна помощ в Кресна фелдшер Димитър Котрулев отбеляза пенсионирането си с мило тържество с колегите си. Котрулев заемаше ръководния пост в структурата сред воя на сирените и в спасяване на човешки животи повече от 15 години.

Фелдшер Красимир Костов е новият шеф на филиала в Кресна. Д. Котрулев няма да се раздели с професията си, той ще продължи да оказва спешна помощ на нуждаещите се като редови медик.

„Работя в Спешна помощ в продължение на 17 години, през изминалите години е имало много тежки случаи, нашата работа е екипна и отговорна и изисква от нас да бъдем много сплотени, затова реших да споделя този вълнуващ момент от живота си с колегите си, с които сме преживяли много трудности през годините”, каза с вълнение Д. Котрулев. Той благодари на задружния колектив на филиала в Кресна и на ръководството на Спешен център – Благоевград начело с д-р Красимир Михайлов за отминалите години на съвместна работа /сн. 1/.

Първия поздрав спешният медик получи лично от директора д-р Кр. Михайлов, управленският екип и служителите му пожелаха крепко здраве и да остане все така отговорен и всеотдаен в работата си. 

Задружният колектив на филиала в Кресна също изненада дългогодишният си началник с мили пожелания. Медикът получи парична сума, за да избере сам подаръците. 

С много настроение Д. Котрулев даде старт на веселието /сн. 2/, а първият танц бе с главната сестра на Спешна помощ в Пиринско Албена Бобошевска /сн. 3/. Тържеството продължи с много наздравици и кръшни хора, за пореден път празнуващите показаха, че са професионалисти както в работата, така и на дансинга /сн. 4/.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *