Сплотеният колектив на Текстила опразни чувала на Дядо Мраз в шеги и наздравици

Сплотеният колектив на ПГТЛП „Гоце Делчев“ /Бл/ спретна образцов предколеден банкет в крайречен благоевградски ресторант. Колективът на популярното като Текстила учебно заведение, ръководено от директорката Димитрина Иванова /втората отляво на сн. 1/, празнува на обща трапеза /сн. 2/, а след аперитива и салатата ги изненада Дядо Коледа /сн. 3/.

В белобрадия старец се превъплъти възпитателят в общежитието на Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост Спасимир Русков. С ролите на водеща и Снежанка пък отлично се справи учителката по английски език Цветелинка Котева, която върна лентата преди 1989 г. и заложи на обръщението „Дядо Мраз“. Това никак не се отрази на сценария и в шеги и наздравици пълният чувал набързо бе опразнен на принципа на томбола, в която всички номера на билети печелят.

От 26-членния преподавателски състав липсваха само двама колеги, които бяха в болничен, но получиха подаръците си по-късно. Присъстващите се отчетоха и за тях на дансинга, демонстрирайки широкоспектърни танцувални умения /сн. 4, 5, 6/.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *