Вижте кой стана “Ученик на годината” в Сандански

Дванадесетокласничката Ваня Чакърова спечели приза „Ученик на годината“ в най-голямата земеделска гимназия в страната „Климент Тимирязев”. Церемонията по награждаването се проведе завчера в Сандански, като на нея присъстваха народният избраник от Сандански Атанас Стоянов, началникът на РУО на МОН в Благоевград Ивайло Златанов, зам. кметовете Зорица Органджиева и Георги Трайков, общинските съветници Панчо Панчев, Явор Аргиров, Янко Ангелов, Иван Терзиев, директори на основни и средни училища в града, учители.

За престижно отличие на ръководеното от Емил Терзийски училище бяха номинирани 5 възпитанички на гимназията. На второ място бе Петя Петкова, на трето – Димитрина Петкова, на четвърто – Мария Илиева, и на пето – Спаска Атанасова. Всички номинирани получиха почетни грамоти, парични и предметни награди.

Управителят на петзвездния парк-хотел „Пирин” Иван Терзиев осигури голямата награда за победителя в конкурса, която бе връчена от директора Е. Терзийски. Той изрази своята признателност към всички, помогнали за провеждането на събитието, което за тях е юбилейно.

За първи път бе награден и отбор на годината. Приза получи отбор „Икономист” с ръководител Даниела Коюмджиева.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *