HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Овенът се влюбва от пръв поглед, а Скорпионът се чувства като ударен от гръм … Как се влюбвате Вие?

Овенът се влюбва от пръв поглед, а Скорпионът се чувства като ударен от гръм … Как се влюбвате Вие?

Овен

Любовта за Овена се появява изведнъж, от пръв поглед. Той е смел, авантюрист и не е проблем, ако не познава много обекта на своята влюбеност. Ако го харесвате, бързо му го покажете, защото няма да чака да направи първия ход.

Телец

За този знак любовта е тест.

Той е егоистичен в любовта, не се дава лесно, смята, че тя трябва да се заслужи. Той има силни чувства, но те са дълбоко погребани. Необходимо е да се постараете да ги разпалите.

Близнаци

За тях любовта е безкрайна загадка. Въпреки че са общителни, когато са влюбени те са объркани и не знаят какво да очакват. Отдават се на изненадата и вълнението, но любовта ги вади от равновесие.

Рак

За Раците любовта е утеха. Те имат дълбоки чувства към дома, към семейството, към приятелите. В почти всичко се водят от чувствата, така че когато намерят любовта, се радват на нейните достижения .

Лъв

Лъвовете смятат, че любовта владее всичко. Те искат всички очи да бъдат насочени към тях, но когато са влюбени, стават обсебени от лицето, което искат. Много си мислят за желаната личност, дори когато тя е до тях.

Дева

Смятат любовта за лична работа. Тъй като постоянно критикуват себе си и другите, когато се сблъскат с желаната личност, въпреки че усещат трептене, вместо да я прегърнат, вероятно ще й дадат саркастичен коментар. Девите се страхуват, че ако се оставят на любовта, ще загубят себе си.

Везни

Помислете о убовта ги изважда от равновесие. Везните се цени изкуството, красотата и хармонията. Искам всички да са щастливи и да се забавляват. Тя многократно е изразявала любовта с с мисловна жестове и емоционални докосвания.

Скорпион

За любовта ще разруши всичко пред себе си. Той иска да има голям и смел живот и обича безстрашните хора. Любовта и всички емоции ги чувства много дълбоко.

Стрелец

Любовта за този знак е самооткриване. Той е умен, ентусиаст и съвременен. Винаги е страстен, така че когато е влюбен, чувства как тази страст се мултиплицира. Стрелецът е най-щастлив, когато глези любимия си човек.

Козирог

За тях любовта е безкрайна мисия. Те могат да бъдат строги и прекалено отговорни. Когато са влюбени, чувстват как трябва да направят така, че любовта да успее във всички аспекти. Искат любовта да продължи вечно и ще направят всичко, за да бъде така.

Водолей

Този знак любовта го хваща неподготвен. Занимават се с толкова много неща, че забравя за сърцето си. Любовта обикновено идва, когато не я искат. Когато са влюбени, гледа света през розови очила .

Риби

За Рибите любовта е безнадеждно предана. Те имат много чувства и винаги мислят за другите. Когато са влюбени, се посвещават на лицето, което искат. Чувстват се унесено и сякаш никой не ги разбира, пише блиц.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *