HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Филолози от ЮЗУ изпратиха годината с весело парти с маски, деканът проф. М. Панайотова омеси питка с 3 парички

Задружният екип на Филологическия факултет в ЮЗУ „Н. Рилски“ – Благоевград изпрати годината с весело парти. Преподаватели, служители и докторанти от 5-те катедри по „Български език”, „Германистика и романистика”, „Славистика”, „Литература”, „Етнология и балканистика” „окупираха“ университетския център „Бачиново“ и доказаха, че могат не само да работят неуморно, а и да се забавляват. Някои от присъстващите спазиха предварителната уговорка и се появиха с маски, ефектни прически и визия. Сред най-атрактивните бе заместник-деканът по научната, издателската и международната дейност, проекти и мобилност доц. д-р Борислав Попов, който се бе дегизирал като шейх и събра погледите на колегите си.

Деканът на факултета проф. д-р Магдалена Костова-Панайотова лично посрещна подчинените си, като им пожела здраве, да са все така сплотени и да продължават със същото старание да обучават студентите. Тя бе приготвила късметчета за всички и специално омеси погача, която за разлика от миналата година бе не с една, а с три парички. Късметлиите се оказаха зам. ректорът на ЮЗУ и преподавател във факултета проф. д-р Антони Стоилов, ръководителят на Катедрата по български език доц. д-р Лъчезар Перчеклийски и зам. деканът по учебна работа, качество и акредитация доц. д-р Антоанета Михайлова, на които се паднаха паричките.

Тон за веселбата дадоха преподавателите от Катедрата по български език, които поведоха първото хоро. Дамите от Катедрата по германистика и романистика пък се откроиха с елегантност и стил. В атракция на вечерта се превърна разигралата се томбола. Особено доволна от падналата се награда бе специалистът по английски и френски език език гл. ас. д-р Дафина Костадинова, която спечели портмоне със снимка на Айфеловата кула. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *