Спечелете джакпота с прости трикове на ръцете

Не ви върви в любовта, парите никога не достигат или все нещо ви боли? Всеки от нас е попадал в такава ситуация поне веднъж в живота си. Питали ли сте се как може да промените това и да се измъкнете от вечното страдание и черната дупка, в която сте попаднали. Оказва се, че не е толкова трудно, но трябва да спазвате няколко прости правила.

„Ръцете – дланите и пръстите, са симетрично отражение на нашето тяло, както на органите, така и на емоциите. Чрез тях може да контролираме това, което се случва в живота ни. При мен често идват хора, които от години имат едни и същи проблеми и ме питат: „Защо животът ми е толкова сив?“, „Защо не мога да си намеря мъж?, „Защо нямам пари?“, “Защо не ми върви в кариерата?“, „Защо всички беди се стоварват на мен?“, но те не променят нищо в себе си. Правят едни и същи грешки отново и отново“, казва Мели Топалова, една от най-добрите астроложки в България, лектор на много семинари по су джок и теми за личностното развитие.

В продължение на 15 години тя се занимава с астрология, а 5 години изучава триначална акупунктура при един от най-добрите учители проф. Пак Дже Ву и притежава сребърен сертификат за преподаване.

„Има много начини, чрез които може човек да промени живота си и да бъде успешен. Един от тях е чрез ръцете. Комбинирането на пръсти се нарича мудри. Когато силно искаме нещо, чрез определени техники това наше желание може да се сбъдне“, обяснява Мели.

Нарича го фъншуй на тялото и ума. С пръстите и дланите всеки човек може да работи, за да привлече в живота си любовта, парите и дори да се излекува от някаква болест. В различни точки по ръцете се намира всеки един орган от човешкото тяло. В зависимост от това как свиеш ръцете си, това ти дава лечебна сила. Няма невъзможни неща и практиката на Мели го е доказала.

„Лявата ръка е мъжката енергия, а дясната – женската. Ако искаме да ускорим нещо в живота си, вдигаме лявата ръка. Ако искате да привлечете нов мъж до себе си, направете го с прост трик – съветва лекторката. – Свийте безименния пръст към дланта, а в едно съберете средния, палеца и показалеца. Нека кутрето стърчи нагоре като антена. Правете тази мудра сутрин след събуждане и вечер преди заспиване. Дори и 1-2 минути са достатъчни. Важно е обаче не само да свивате пръстите, но и да насочвате цялата си мисъл, енергия и желание, съзнанието си към бъдещата любов. И така скоро ще дойдат резултатите“, убедена е Мели.

Ако пък искате да решите финансовите си проблеми и да забогатеете, съберете първите четири пръста в едно, а кутрето оставете да стърчи нагоре. Задължително обаче насочете мисълта си към благоденствието и просперитета си. Мислете за парите, които ще дойдат при вас.

„Ако човек само свива и си играе с ръцете, нищо няма да постигне. Тялото и съзнанието работят в едно цяло“, допълва лекторката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *