Повикайте късмета и щастието в дома си през 2017! Веднага направете това!

Фън шуй твърди, че каквато ви е къщата такива са и мислите, подредете я за да си оправите живота

Фън шуй майсторите съветват сами да повикаме здравето и щастието в дома си. По празниците особено по коледните всеки се надява в живота да започне да му върви все по-добре.

Освен, че трябва да се заредите само с положителни мисли е необходимо да украсите жилището си както съветва източната философия за да привлечете всичко позитивно на ваша страна.

Преди всичко трябва да почистите и подредите дома си както се казва от пода до тавана. Всичко ненужно трябва да бъде изхвърлено. Трябва да се освободите първо всички онези предмети и дрехи, които стоят захвърлени в шкафове и гардероби. След това почистете от нечистотии и прах. Така ще освободите мястото където живеете от ненужния товар.

Почистения дом украсете със свещи, които редовно трябва да се палят. Много е важно да внесете украса в червените, лилавите, сребристите и златистите нюанси. Цветната декорация разпределете хармонично из цялото си жилище. Но внимавайте да има място за повече огледала и светли кътчета.

Според Фън шуй цветовете играят важна роля за привличането на здраве и щастие. За да имате хармонични отношения в семейството изберете зеления цвят. Декорация в зелено се поставя в източната част на къщата, пише разкрития.ком.

Ако искате кариерата ви през 2017 година да тръгне стремглаво нагоре изберете синия цвят. Украсете северната част на дома си в сините нюанси.

Не забравяйте по време на празниците да включите и червения цвят. Огнените нюанси се свързват с щастието както и с любовта и страстта. Фън шуй съветва, че така ще привлечете повече богатство и лукс. Използвайте червеното в изобилие защото то символизира огнените елементи, предават от tocka.com.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *