HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Удари дъното! Иван Ласкин пак с отнета книжка?

Иван Ласкин вече не шофира, когато е пил и напоследък скандалният актьор не представлява заплаха по пътищата на страната. Онзи ден звездата от „Васко да Гама от село Рупча” бе засечен от да чака такси в близост до НДК, пише “Уикенд”.

 Жълтото возило трябваше да го откара вкъщи след почерпка с алкохол. Доста таксита отказаха да му спрат – вероятно шофьорите им бяха запознати с пиянската слава на Иван и се притесняваха да не би той да им спретне някой скандал. Наложи се Васко да Гама да зъзне цели 10 минути в студа преди да се появи смелчага, готов да го закара.

Ласкин е намалил осезаемо употребата на алкохол в последните 3 години. Преди да се вземе в ръце, той постоянно ходеше подпухнал и със замъглено съзнание. Да му дойде акъла му помогна и съпругата му – нещо, което той самият й отчита с признателност. „Бях се пропил зверски. Благодарение на Сашка днес съм друг човек”, споделял е Иван.

В най-тежкия му пиянски период се е случвало да му отнемат книжката за шофиране в нетрезво състояние. Свидетелството за правоуправление на МПС лежа „на трупчета” в продължение на 15 месеца. Дали пък и сега Ласкин не е с конфискуван кетап? Може би затова използва таксита?

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *