Баща качи СНИМКА на новородената си дъщеря в интернет, но не знаеше, че по този начин ще спаси живота й!

Всеки родител се гордее със своето дете и по един или друг начин иска да го покаже. Този баща си прави селфи с новородената си дъщеричка, на която тя е направила доста сладка физиономия. Той решил да сподели със своите приятели страхотния кадър, а голяма част от тях били съгласни с него – дъщеря му е голям сладур! Един от коментарите обаче, бил различен..дори ужасяващ, пише gwoman.bg!

Коментарът е бил написан от детски лекар и е гласял, че на снимката очичките и кожата на бебето изглеждат малко жълти, което може да бъде симптом за хепатит. Все пак лекарят посочил, че може светлината да го лъже и самата снимка е леко жълтеникава, но все пак съветва родителя да направи контролен преглед на детето си.
 

Като всеки загрижен родител, бащата не подминал с лека ръка думите на лекаря и направил изследване на дъщеря си. Оказало се, че диагнозата е точна – детето страда от жълтеница. При малките деца жълтеницата може да бъде обща, но се и рядкост случаите, в които някои губят живота си след прекарване на тежък хепатит.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *