HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Седмичен хороскоп за последната седмица от тази година

Овните да проявят настойчивост, а Телците се сблъскват с трудности. При Близнаците също възникват затруднения, а за Раците етапът ще е сполучлив.

За Лъвовете седмицата е напрегната, каквато ще и за Девите, но вашият успех ще е значим. При Везните напрежението ще е придружено от конфликти, а Скорпионите ще са затруднени, но не се отпускат. Устойчивостта на Стрелците ще бъде подложена на проверка, а Козирозите ще действат активно. Водолеите да възстановят равновесието си. Рибите успяват в реализацията си.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Действайте настойчиво Новият седмичен период може да остави у мнозина от Овните впечатление, че реални възможности за успех съвсем не липсват, но просто не им върви. До известна степен ще имате право, тъй като ще се сблъсквате със ситуации, създаващи условия за блокаж, но последните не бива да ви разколебават. Петък, уикендът и понеделник ще са напълно успешни за реализирането на личните и деловите ви цели. Следващите три дни ви носят напрежение.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Предстоящата делова седмица ще е много нервна и напрегната за Телците. Най?неприятното ще е, че противник ще ви нанесе точен, тежък и коварен удар, който ще засегне финансовите цели и ще се окажете в позицията на губещи. Пречки ще възникнат и за реализацията на деловите ви цели. Петък и събота са трудни и мъчителни. Неделя е добра и носи успех. Сполучливи са и следващите два дни. През оставащите три се очертават кавги и проблеми.

Седмичен хороскоп БЛИЗАЦИ

Нерви и сблъсък с трудности. При Близнаците положението не е особено различно. Мнозина от представителите на зодията ще се окажат цел на някои от враговете им, а атаките на последните ще попречат за реализация на някои от целите ви. Към казаното следва да се прибавят и външните проблеми, които ще ви създадат доста главоболия. Достатъчно добър петък, доста напрегната събота и сполучлива неделя. Успешен, но нервен понеделник. Следващите дни ще бъдат успешни.

Седмичен хороскоп РАК

Избягвайте кавгите. Седмичният период не е лош за реализиране на деловите и финансовите ви цели, освен че едва ли ще се окажете притиснати от множество задачи. Преобладаващата част от родените в зодията ще се сблъскат със затруднения от служебно естество, които на са фатални, но едва ли ще са приятни. Петък и събота са благоприятни, а в неделя се очертават силни спорове от финансов характер. Останалите четири делнични дни ще ви радват със сполука.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрегната седмица Доста напрегнат период, през който ще ви е трудно да реализирате всичко, с което сте се заели и което предварително сте решили. Това се отнася за деловата ви реализация, където не е изключено да последват доста разочарования поради пропуснати възможности или неочаквани изменения в хода на събитията. Психически сте претоварени и няма да достигате до ефективни решения. Петък и почивните дни ще са претоварени. Следващите са хубави и успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Много напрежение, но и успехи Девите са пред етап, изпълнен с много напрежение и пречки, преодоляването на които изисква много усилия. У мнозина личат силни душевни притеснения, свързани с домашния живот или интимното партньорство. Тук има проблеми, до чието разрешение ще достигнете на по?късен етап. Петък е благоприятен, а следващите делнични дни до сряда включително ще са доста нервни и напрегнати, но преодолявате нервността. Останалите дни ще се движат в същия ритъм.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Напрегната и конфликтна седмица Тази седмица ще премине в условията на конкурентна борба с много напрежение и конфликти в партньорските среди. Необходимо е внимателно движение напред! Не са малко онези представители на Везни, на които се налага да формулират начините, чрез които ще постигнат целите си преди да влизат в конкурентни битки. Доста напрегнат ще е петък, а уикендът почти не се отличава от него. Макар и сполучливи, следващите дни преминават в същия затормозяващ стил.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Затруднени, но и напредващи В условията на множество външни пречки и трудности от различно естество, представителите на зодията упорито противодействат на негативните ситуации и постепенно ги преодоляват, за да се утвърдят и стабилизират. Този ритъм на бавно постъпателно движение ще продължи до края на месеца. Петък, уикендът и понеделник ще са успешни. Вторник ще е напрегнат, а в сряда се пазете от измами и коварни удари. Четвъртък ще ви радва със силен успех.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Проверка на устойчивостта ви Настоящият период ще изиграе ролята на важен етап от гледна точка на вашата психическа устойчивост. Възникват ситуации, в които тя ще е подложена на изпитания. Някой ще свали доверието си от вас. На свой ред и вашето доверие към някого може да бъде лесно разрушено. Точно в този момент трябва да демонстрирате устойчивост. Петък разкрива добри възможности. Уикендът ще е неприятен. Много хубавият делник е вторник. Добър е и четвъртък. Другите дни са слаби.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Действайте с пълен капацитет През новата седмица представителите на Козирог следва да проявят достатъчно воля за реализация в сферите, определящи техните лични или делови интереси. Подобна активност не само че ви дава надежда за осъществяване, но ще е подкрепена от съдбовните влияния през периода. Устремете се към контакти в деловите сфери. Петък не е лош, но не може да се определи като значителен. Уикендът ще е напрегнат, а през делниците успехът наистина ще облагодетелства активните.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Възстановете равновесието Голяма част от представителите на Водолей упорито се задържат на позициите на апатичността, оставяйки се в ръцете не само на съдбовните влияния, но и на вълните на инертността, без да проявят инициативност за напредък. Никой освен самите вас не е в състояние да промени хода на събитията. Задължително е да се активизирате! Петък е доста благоприятен, а уикендът е тежък. Силните ви делници са понеделник и вторник. Сряда и четвъртък видимо ще ви затруднят.

Седмичен хороскоп РИБИ

Реализация на целите Представителите на Риби чудесно схващат, че трябва да са нащрек и постоянно да се съобразяват с бързо променящата се действителност. Развитието на процесите и събитията в заобикалящата ви ситуация се движат не само бързо, но често са напълно непредсказуеми, което налага да сте особено бдителни. Петък е успешен. Събота и уикендът носят материална сполука. Понеделник е успешен, вторник носи промени, а сряда и четвъртък ще бъдат по?напрегнати.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *