HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ! Сексът днес е лечебен, не го пропускайте!

Днес Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Настроението като е стабилно. Луната се движи на празен ход до 16:34 ч., след което преминава в знак Скорпион. Време на проява на силни страсти и желания.

Човек е по-активен отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела днес.

Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех.

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения.

Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушат взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.  

Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието, затова да се занимавате със секс не само е възможно, но и необходимо. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу заболявания. Сексът сега е лечебен!

По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и на тяхното укрепване.

Денят е подходящ за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *