Няма да повярвате кой стои зад отвличането на щерката на Брендо!

Три години и 9 месеца след отвличането на дъщерята на Брендо Лара Банева случаят е на път да придобие шокиращ обрат. В Софийска градска прокуратура са постъпили данни от спецслужбите, че поръчител на похищението може да е таткото Евелин Банев, пише столичен седмичник.

Така цялата драма може да се окаже прецизна инсценировка. По това време той беше в затвор в Италия и очакваше присъда за наркотрафик. Малко след това бе предаден на България , а у нас бързо напусна ареста. Освен това всички дела срещу него завършиха с оправдателни присъди.

През февруари тази година градски прокурори официално прекратиха делото за отвличането, което се водеше срещу неизвестен извършител. Магистратите твърдят, че не е имало достатъчно данни и доказателства за престъплението.

сега новите данни обаче могат да доведат до възобновяване на следствието. Но само ако се докажат съмнителните обстоятелства около похищението. Лара бе отвлечена на 5 март от три въоръжени маскирани лица и върната след 47 дни в плен. Според официална информация от МВР и близките й, за нея е платен откуп от 530 000 евро.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *