HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ани Салич разкри коя е първата й любов! ТВ водещата искала да работи във въздуха, но гадже я спряло

Кандидатствах за стюардеса и имах шанс, но мъжът, с който тогава живеех, беше против и ме разубеди. Тогава, вероятно напук, отидох на конкурс за телевизионни говорители в Нова телевизия и успях.

Това каза пред Нова телевизия Ани Салич. Тя смята, че ако е станала стюардеса, вероятно вече е щяла да бъде пенсионирана и да си стои в къщи.

 

„Имало е моменти, в които съм плакала в телевизията от яд и безсилие. Аз съм емоционална и избухлива, но пък често искам прошка от хората, които съм засегнала“, допълни тв водещата. Повечето от сълзите й по нейните думи са били от мъка, а не от радост, пише pik.bg.

Според нея, добротата в сърцето й е за оценка 7 по десетобалната скала. „Точно добротата ми помага да съм добра в работата“, каза още тя. За връщането си обратно в Нова телевизия тя си казала, че животът продължава и новият й телевизионен живот започва от нулата.

Салич не можа да посочи коя е голямата й любов на екрана, с кого е работила най-приятно и добре. „Нека да прехвърля 50 години, тогава вероятно ще знам“, каза още тя. Тв водещата си спомни, че е била отгледана от баба си, а от Коледа си спомня мириса на домашен сладкиш и на пуканки.

Тя призна, че е имало поне 10 години, в които не е била с близките си на Нова година, а на работа. “Искам да съм приятел с децата си, надявам се, че ще успея да изградя така отношенията си с тях”, каза Салич.

Според нея, най-трудният миг в живота й е бил, когато баща й починал в ръцете й. Една от големите битки в живота й е била да спаси сина си Лазар, след като лежала 6 месеца в белградска болница. “Най-красивата дума на сръбски е живели, тя е много важна за сърбите”, призна тв водещата.

 Тя си припомни и първата любов, човек, който сега е лекар в Благоевград и с който целувките са били толкова приятни и емоционални. “Най-големият предател е времето”, сподели Салич. Според нея, мъжете винаги трябва да имат собствена територия, да не бъдат притискани, за да оцелее любовта им.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *